Tal com es va acordar en l’Assemblea celebrada el passat 30 de novembre, ens plau anunciar-vos la constitució de la nova Junta Directiva del CB La Garriga, que estarà formada per:
 • Raimon Nualart Mercadé, President
 • Jordi Saló Vila, Tresorer
 • Jordi Codina Cuspinera, Secretari
 • Carles Vilar Canamasas, Vocal
 • Francesca Farré Miró, Vocal
 • Jordi Salvany Guiu, Vocal
 • Jordi Coma Miralles, Vocal
 • Montserrat Bonet Viura, Vocal
Aquest nou equip, format per pares, mares i socis del club s’ha gestat en els darrers mesos per la necessitat de donar relleu a l’anterior junta i d’assegurar la continuïtat en la gestió de l’entitat. En aquest sentit, des de la nova Junta volem agrair públicament la tasca realitzada pels membres de la junta sortint i reconèixer el seu treball desinteressat i la seva dedicació al llarg d’aquests darrers anys.

Ara, encetem una nova etapa, on, amb molta humilitat, il·lusió i ganes, us demanem la vostra col·laboració per, entre tots, tirar el club endavant i seguir creixent com a entitat. És per això que us animem a traslladar-nos les vostres idees i suggeriments que, no tingueu dubte, seran benvingudes.

A més de l’elecció de la nova junta directiva, es va aprofitar l’assemblea per explicar als assistents la gestió econòmica, i l’activitat esportiva, social i comunicativa que s’ha dut a terme durant la temporada anterior, així com exposar la projecció de futur del club, i obtenir la validació per part de tots els socis participants.

Properament us farem arribar l’acta de la reunió però us podem avançar que es va aprovar per unanimitat:

 • La liquidació de l’exercici econòmic de la temporada 2015-2016
 • El pressupost per la temporada 2016-2017
 • Les quotes per la temporada 2016-2017
Us deixem un vídeo resum amb les activitats realitzades al llarg de la temporada 2015-2016 que esperem sigui del vostre interès.

Nova Junta directiva del club