Us deixem un recull de fotos del 16è torneig de reis que ha organitzat el CB La Garriga aquest dissabte 07 de gener de 2017 en categoria escola de bàsquet i pre-mini.  Des del club volem donar les gràcies a l’Isaac Freijo, autor de les fotografies, per haver-nos donat permís per publicar-les.

També volem donar les gràcies als coordinadors, entrenadors i jugadors del club que han fet de taules i d’àrbitres, per l’excel·lent feina al llarg del torneig i en les darreres setmanes per organitzar-lo, així com als membres de la junta pel servei de bar que s’ha ofert als assistents, a l’Ajuntament de La Garriga per subministrar-nos les medalles i els trofeus pels jugadors i equips, i als diferents comerços del poble que han col·laborat amb la “megapanera” que s’ha sortejat durant el transcurs del torneig.

I finalment, volem agrair la presència dels nens i nenes de tots els equips participants, el CB L’Ametlla, el CB Tona, el CB Llinars, el CB Sant Celoni, el CB Vic, el Canovelles Basket Club i del nostre club, que han gaudit d’una matinal plena de partits de bon bàsquet, en un ambient espectacular i amb un pavelló ple de pares, mares, familiars i aficionats que han gaudit de la jornada.

A tots moltes gràcies i esperem que us ho hagueu passat molt bé!!!!!!!

2016_IFP3578

Recull de fotos del 16è torneig de reis del CBLG i agraïment a tots els assistents