L’ENS de l’Associacionisme Cultural Català convocà el desembre de 2016 per primera vegada els premis Antoni Carné (1954 – 2015), fundador i primer president de l’ENS. Es lliuraran tres premis: al mitjà/persona de comunicació, a la persona i a l’entitat, per posar de relleu l’associacionisme i la cultura popular catalanes.
La implicació de l’entitat al seu entorn; la capacitat de mobilització dels projectes; la innovació i/o renovació de les iniciatives impulsades; o la sostenibilitat han estat criteris avaluats pel jurat.
L’Associació de Puntaires de la Garriga ha presentat la seva candidatura dins la categoria entitats/trajectòria al llarg del temps. Ens plau comunicar que l’APLG ha estat escollida finalista. L’entrega de premis tindrà lloc avui a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM de Barcelona a les 19:00h.
Reunir tota la documentació i informació que calia presentar ha suposat un gran esforç de memòria i de recerca. El resultat final ha estat una memòria exhaustiva de 100 pàgines aproximadament. Podeu veure la memòria en el enllaç més avall. Durant els 17 anys de vida de l’Associació de Puntaires de la Garriga, han estat nombroses les activitats, visites a exposicions, tallers, etc. que s’han realitzat. Us ho podeu creure, han estat moltes, moltes.
Sigui quin sigui el desenllaç d’aquesta nit, volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que han col·laborat, amb menor o major mesura, en aquestes activitats durant tota la trajectòria de l’associaciò. Totes som associació.

PREMIS ANTONI CARNÉ