Des de l’Associació de Puntaires de la Garriga volem proposar-vos un nou repte per a la realització dels vostres treballs tèxtils. A l’octubre de l’any vinent tindrà lloc la 11a Mostra Internacional d’Art Tèxtil. Per a aquesta propera Mostra el tema és l’obra pictòrica de l’artista Conxa Sisquella (1926-1996), que residí a la Garriga junt amb el seu marit, el també artista Francesc Fornells-Pla, al qual vàrem dedicar la 9a exposició l’any 2016.

L’obra pictòrica de Conxa Sisquella evolucionà al llarg dels anys, dintre de les corrents del segle XX, prenent un segell personal des de ben aviat fins a les darreres etapes.

En el següent enllaç de Google Drive podràs trobar permanent una amplia selecció dels seus olis i litografies, juntament amb la seva biografia:

https://drive.google.com/drive/folders/1XRSZYh-_CmVsbX9pyRf0kE6QK4mcdplR?usp=sharing

Ens toca ara a nosaltres interpretar el seus quadres amb fils i agulles, provar que és el que ens evoquen, i utilitzar-los com a punt de partida per a les nostres creacions. Trieu un del quadres del link per a fer el vostre patró o plantilla. Si ho preferiu podeu utilitzar un dels 4 models pre-seleccionats i que podeu veure en el document adjunt.

Es pot utilitzar qualsevol tècnica de fil i agulla (punta al coixí, punta a l’agulla, punt de creu, patchwork, brodat, etc.). Es pot modificar la mida dels patrons a conveniència (màxim 45 x 45 cm) i utilitzar els colors lliurement si ho creieu necessari, especialment en el cas de les litografies.

Les peces hauran de ser lliurades sense emmarcar abans del 5 d’octubre de 2020 a la següent adreça: Anna M. Rubio. Ass. de Puntaires de la Garriga.- Can Poi del Bosc, 19 – 08530 La Garriga.

Per a qualsevol informació complementaria pots contactar nos per correu electrònic : puntaireslagarriga@gmail.com o al telèfon mòbil 619 84 04 06.

Animeu -vos a participar en aquest nou repte!

11a Mostra Internacional dArt Tèxtil -2020 – Conxa Sisquella